سالاد بادمجان

که بار ها و بار ها مایل به پختن دوباره ی آن خواهید بود. خوشبختانه این سالاد بسیار ساده و به ذائقه ی ایرانی نیز نزدیک است:

مواد لازم:

بادمجان: 300 گرم

نمک:  1 قاشق چای خوری

پیاز:  200 گرم

روغن نباتی:  60 میلی لیتر

سرکه: 20 میلی لیتر

گوجه: 300 گرم

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری

ریحان تازه: 20 گرم 

طرز تهیه:

بادمجان را پوست بکنید و آن را به دوایری با ضخامت 1 تا 1.5 سانتیمتر برش دهید. می توانید بادمجان را به مدت 10 تا 15 دقیقه در آب نمک بخوابانید و این امر بادمجان را تلخ نخواهد کرد. پیاز ها را به شکل حلقوی برش دهید. پیاز ها و بادمجان را در روغن نباتی سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. آنها را درون کاسه بریزید و گوجه های خورد شده، نمک، فلفل و سرکه را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید. در پایان به سالادتان سبزیجات خورد شده مثل جعفری، گشنیز یا ریحان اضافه کنید. ریحان با طعم و چاشنی این غذا همخوانی بیشتری دارد.

دسته: سبزیجات   منتشر شده در چهارشنبه, 10 مهر 1392 23:52  نوشته شده توسط پریسا   بازدید: 8471 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها

 

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد