كيك ياقوت

فصل: 
Featured Chef هدی پیرشا

طرزتهیه كيك ياقوت مواد لازم كيك ياقوت تهیه درمنزل كيك ياقوت

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

كيك ياقوت
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

كيك ياقوت

  • 170 گرم کره
  • 170 گرم شکر
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • 225 گرم آرد
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 3/4 پیمانه شیر
  • شاتوت به ميزان لازم

سس شاتوت

  • ‎شاه توت به اندازه لازم
  • 1 قاشق غذاخوری ‎پودر ژله شاتوت
  • 1 قاشق غذاخوری ‎پودر كاسترد
  • شکر کمی

طرز تهیه

  1. کره و شکر را با هم زن برقی خوب زده و بعد تخم مرغها را تک تک افزوده و خوب هم بزنید سپس وانیل را بیافزائید در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر را همراه باشیر در دو مرحله به مواد بیافزائید وبا لیسک یا قاشق مخلوط کنید.
  2. سپس کمی از مواد کف قالب بریزید وبعد شاتوت ها را به آرد آغشته کرده و روي مايه كيك ريخته و بعد بقيه مايه روي شاتوت ها ريخته.کیک را در فر حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه گذاشته ،بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده .
  3. ‎تهيه سس شاتوت:‎شاتوت ها را ميكس كرده پودر ژله و كاسترد و شكر را اضافه كرده. سپس روي حرارت گذاشته و هم زده تا غليظ شود و كني كه خنك شد روي كيك را با اين سس خوشمزه تزيين مي كنيم

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 480 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد