شیرینی شکری سبوس دار شکلاتی با شکر قهوه ای

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی شکری سبوس دار شکلاتی با شکر قهوه ای

خیلی آسان
ارزان

شیرینی شکری سبوس دار شکلاتی با شکر قهوه ای
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی شکری سبوس دار شکلاتی با شکر قهوه ای

  • 1 پیمانه آرد سبوس دار
  • 1/4 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • 1/4 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/2 پیمانه در دمای اتاق کره
  • 1/2 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1/4 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ

طرز تهیه

  1. طبقه ها را در یک سوم بالایی و وسطی فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. آرد ها و پودر کاکائو و نمک و بکینگ پودر را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
  3. کره و شکر ها را در کاسه یک همزن رومیزی بریزید و با سر پارویی بزنید تا رنگ پریده و پفکی شود. خوب بزنید تا مخلوط شوند. همزن را متوقف کنید و دیواره های ظرف را بتراشید.
  4. تخم مرغ را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه با سرعت متوسط بزنید تا مخلوط براق و پفکی شود.
  5. همزن را متوقف کنید و مواد خشک را یک جا اضافه کنید. با سرعت پایین بزنید تا کل آرد مخلوط شود و کار هم زدن را با یک کاردک تمام کنید. خمیر را با قاشق روی یک ورقه کاغذ روغنی بریزید و به شکل یک لوله در بیاورید. خمیر را لوله کنید و کاغذ را دور آن بپیچید و حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید.
  6. وقتی خمیر خنک شد آن را دو قسمت کنید و یک قسمت را روی سطح کابینت که کمی آرد پاشی شده قرار دهید. وردنه را هم کمی آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید تا به ضخامت نیم سانتی متر برسد. با یک قالب شیرینی قلبی شکل (یا شکل دیگر) شیرینی ها را از داخل خمیر در بیاورید و داخل سینی آماده شده بچینید. روی شیرینی ها با قلم مو مقدار خیلی کمی آب بمالید و شکر دانه ریز یا شکر توربینادو را روی آنها بپاشید و 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید.
  7.   آنها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید شیرینی ها 10 دقیقه در سینی خنک شوند سپس آنها را روی توری فلزی بچینید تا کاملاً خنک شوند.  
  8. خمیر هایی که از دور شیرینی ها اضافه آمده اند را دوباره لوله و پهن کنید و کارهای بالا را تکرار کنید تا کل خمیر به صورت شیرینی پخته در بیاید.
  9. شیرینی ها اگر در ظرف محفوظ از هوا در دمای اتاق نگهداری شوند تا 5 روز ماندگاری دارد.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد