كشک بادمجان

فصل: 
توسط
Featured Chef Ashpazi_r_sh

طرزتهیه كشک بادمجان مواد لازم كشک بادمجان رسیپی كشک بادمجان

آسان
تقریبا ارزان

كشک بادمجان
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 55دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

كشک بادمجان

  • 5 عدد بادمجان
  • 2 عدد پیاز
  • 5 حبه سیر
  • 2 قاشق غذاخوری نعناع خشک
  • 5 قاشق غذاخوری کشک
  • 3 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. بادمجان ها را پوست کنده و چند قسمت کنید، سپس نمک بزنید و 15 دقیقه کناری بگذارید تا اب بادمجان خارج شود و در زمان سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنید. پس از این مدت زمان بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید. بادمجان ها را پس از سرخ کردن با سیر رنده شده مخلوط و خوب له کنید.
  2. نعنای خشک را 10 دقیقه در اب خیس دهید. سپس درون مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید. پیازها را نیز خرد کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید.
  3. نعنا داغ ، گردوهای خرد شده و بادمجان را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. کشک را با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و به بادمجان ها اضافه نمایید و کمی تفت دهید تا اب اضافی غذا کشیده شود.

    کشک بادمجان را در ظرف بکشید و رویش را با پیاز داغ و کشک تزئین و سرو کنید .
  4. من دوتا بادمجانو از وسط نصف كردم داخل فر كباب كردم وسطشو خالي كردم بعد كشك بادمجان را توي بادمجاناي كباب شده قرار داده و تزيين كردم.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 666 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد