اسکوار گردو

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم اسکوار گردو

مشکل
تقریبا ارزان

اسکوار گردو
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 35دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

اسکوار گردو

  • 100 گرم کره به دمای محیط رسیده
  • 60 گرم شکر دانه ریز
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 110 گرم آرد
  • 90 گرم گردوی پودر شده
  • 30 گرم شکلات شیری یا تلخ

طرز تهیه

  1. کره، شکر و وانیل را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرم مانند و سبک شود، سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
  2. آرد را روی مواد الک کنید و در آخر گردوی پودر شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد مخلوط شده و خمیر یکدست شود. خمیر را داخل کیسه پلاستیکی بگذارید یا روی ظرف را سلفون بکشید و برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
  3. بعد از طی این مدت خمیر سرد شده را از یخچال خارج کنید و با قاشق چایخوری از خمیر بردارید و در قالب ساوارین کوچک پرس کنید. فر را روی حرارت 180 درجه روشن کنید.
  4. قالب که با مواد پر شد در طبقه وسط فر بگذارید و حدود 20 دقیقه بپزید(زمان پخت بستگی به حرارت فر شما دارد) بعد از پخت شیرینی ها را از قالب خارج کرده و روی پنجره فلزی بچینید تا کاملا خنک شوند سپس حفره روی شیرینی را با شکلات ذوب شده پر کنید.

یاداشت دستور تهیه

از انواع مغزیجات دلخواه میتوانید برای درست کردن این شیرینی استفاده کنید خود دستور اصلی از فندق استفاده کرده بود که من گردو رو جایگزین کردم

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 278 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد