رول گردویی

فصل: 
Featured Chef browneyedbaker-com

طرزتهیه رول گردویی مواد لازم رول گردویی

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

رول گردویی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 3ساعت 50دقیقه

مواد لازم

برای 8 نفر

رول گردویی:خمیر

  • 65 گرم خمیر مایه خیس
  • 1/4 پیمانه آب گرم
  • 453 گرم خامه ترش و یا ماست
  • 2 پیمانه کره آب شده و سرد شده 453 گرم
  • 1 پیمانه شکر
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 10 پیمانه آرد

فیلینگ

  • 1 کیلوگرم گردو خرد یا پوره شده 360 گرم
  • 3 پیمانه شکر
  • 3/4 پیمانه کره آب شده و سرد شده 170 گرم
  • 3/4 پیمانه شیر تبخیر شده
  • 1/2 پیمانه شیر
  • 1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل

طرز تهیه

  1. همه مواد فیلینگ رو مخلوط کنین.خمیر مایه رو داخل آب گرم (داغ نه) حل کنید و 5 دقیقه صبر کنید، تخم مرغ ها رو با همزن با درجه متوسط بزنین تا مخلوط شن
  2. حدود 1 دقیقه، بقیه مواد جز آرد رو اضافه کنین و با درجه متوسط همزن بزنین حدود 2-3 دقیقه تا خوب مخلوط شن.درجه همزن رو کم کنین و کم کم آرد رو اضافه کنین و بزنین(میتونین در این مرحله، با دست ورز بدین).خمیر رو به 8 قسمت تقسیم کنین
  3. سطح میز آرد بپاشین و باز کنین تا یک مستطیل 23×36 سانتی متری شه،مواد گردویی رو روش بمالین و بعد چهار تا ضلع رو به اندازه 1-2 سانتیمتر با داخل تا کنین و رول کنین.سپس بپوشونین و 3 ساعت استراحت بدین.
  4. بعد رول هارو روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین حدود 20 دقیقه تا روشون کمی قهوه ای شه.بعد ازینکه کاملا سرد شدن، ببرین.
  5. میتونین این رول هارو داخل کیسه فریزر که خوب بستین و بعد با فویل پوشوندین، داخل ظرف دربسته در فریزر نگه دارین.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 800 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد