باقلوا گردو

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم باقلوا گردو

تقریبا مشکل
تقریبا گران

باقلوا گردو
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

خمیر

  • 1 عدد تخم مرغ
  • 4 قاشق غذاخوری ماست
  • 1 فنجان روغن مایع
  • 5 گرم بکینگ پودر
  • 1 پنس نمک
  • 1 قاشق مرباخوری سرکه
  • آرد برای نچسبیدن به دست

بازکردن خمیر

  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • 1 قاشق چایخوری نشاسته

داخل باقلوا

  • گردو کمی خرد شده
  • کمی دارچین(اختیاری)
  • هل(اختیاری)

شربت باقلوا

  • 3 لیوان شکر
  • 3 لیوان آب
  • 5 قطره آب لیمو
  • مقداری گلاب(اختیاری)
  • 1/2 پیمانه روغن برای بین لایه ها: روغن مایع
  • 150 گرم روغن برای ریختن روش: کره

طرز تهیه

  1. شربت رو درست کنین، خمیر رو ورز بدین و نیم ساعت بزارین استراحت کنه، 25 تا توپ کوچکتر از گردو تقسیم کنین
  2. به اندازه بشقاب باز کنین با نشاسته،نصف خمیرهارو بچینین بعد گردوهارو و کمی دارچین رو بزارین روش، بعد بقیه خمیرهارو بزارین روش(بین لایه ها روغن بمالین) و بعد برش بدین
  3. 150 گرم کره رو ذوب کنین، کفهای روشو با قاشق بردارین و روی باقلوا بطور یکنواخت بریزین و در فر گرم 170 درجه بپزین تا سرخ شه، بعد از فر دربیارین و همین که اولین داغیش رفت، روش شربت ولرم رو بریزین

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 742 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد