اسموتی کدو گردویی و خرما و دارچین نرم و مخملی

فصل: 
توسط

این اسموتی نرم و مخملی و خامه ای بهترین نوشیدنی برای خداحافظی با فصل پاییز و استفاده از کدو گردویی اضافه مانده در خانه است..

آسان
تقریبا ارزان

اسموتی کدو گردویی و خرما و دارچین نرم و مخملی
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • یک و نیم پیمانه شیر بادام
  • 1 و 1/4 پیمانه کدو گردویی بریان شده
  • خرما 3 تا4 عدد، هسته گرفته
  • 1 قاشق غذاخوری تخم شربتی
  • دارچین 1 تا 2 قاشق چایخوری طبق ذائقه
  • یک و نیم قاشق چایخوری وانیل
  • 1/2 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
  • میخک آسیاب شده کمی
  • یخ مکعبی 5 تا 6 عدد

طرز تهیه

  1. برای پختن کدو: فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سر کدو را بزنید و آن را از طول نصف کنید. تخم ها را با قاشق در بیاورید. با قلم مو کمی روغن به کدو بمالید و کمی نمک روی آن بپاشید. کدو را از سمت برش خورده داخل سینی فر قرار دید و 35 تا 50 دقیقه بریان کنید تا چنگال به راحتی در آن فرو رود و کف آن طلایی شده باشد. بگذارید خنک شود.
    برای اسموتی: همه ی مواد را در یک مخلوط کن سرعت بالا بریزید و با سرعت بالا بزنید تا یکدست شود. طبق ذائقه ادویه ها را اضافه کنید. بلافاصله سرو کنید و نوش جان کنید!

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سایت :  ohsheglows.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد