شیرینی هویج و گیلاس مناسب صبحانه (مناسب گیاهخواران)

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی هویج و گیلاس مناسب صبحانه (مناسب گیاهخواران)

خیلی آسان
ارزان

شیرینی هویج و گیلاس مناسب صبحانه (مناسب گیاهخواران)
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

طرز تهیه شیرینی هویج و گیلاس

  • 1 1/2 پیمانه آرد شیرینی پزی سبوس دار
  • 1 پیمانه جو پرک
  • 3 قاشق غذاخوری خشک ارزن
  • 1 قاشق چایخوری آسیاب شده دارچین
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 پیمانه آب شده روغن نارگیل
  • 1/2 پیمانه شیره افرا
  • 1 پیمانه سر پر رنده شده هویج
  • 1/2 پیمانه درشت خرد شده گیلاس
  • 2 قاشق چایخوری تازه رنده شده زنجبیل

طرز تهیه

  1. طبقه ها را در یک سوم بالایی و وسطی فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. آرد و جو و ارزن و دارچین و بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
  3. روغن نارگیل و شیره افرا و هویج رنده شده و گیلاس خشک و زنجبیل را در یک کاسه دیگر بریزید و با همزن بزنید. مواد مرطوب را یک جا به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. بگذارید مخلوط 5 دقیقه بماند سپس آن را به مقادیر یک قاشق غذاخوری داخل سینی فر بریزید.
  4. شیرینی ها را 10 دقیقه تا زمانی که کمی قهوه ای شوند و کامل بپزند در فر بپزید. آنها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید شیرینی ها 5 دقیقه در سینی خنک شوند سپس آنها را روی توری فلزی بچینید تا کاملاً خنک شوند.  شیرینی ها را تا 4 روز در دمای اتاق در ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد