دسر پاولووا پاولوفا وانیلی

گروه: 
فصل: 

دستورتهیه و اموزش تهیه درمنزل دسر پاولووا پاولوفا وانیلی

آسان
ارزان

دسر پاولووا پاولوفا وانیلی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 4ساعت 10دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 4 عدد سفیده تخم مرغ در دمای اتاق
  • 1 پیمانه شکر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری کرم تارتار
  • 1 عدد لوبیای وانیل
  • 1 پیمانه خامه پرچرب، با کمی شکر زده شده
  • میوه تازه برای تزئین (مانند تمشک، شاه توت، توت فرنگی، هلو یا گیلاس)

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 200 درجه فارنهایت داغ کنید. توری را در طبقه وسط فر قرار دهید و کف یک سینی فر کاغذ روغنی بیندازید.
    سفیده تخم مرغ ها را در کاسه ی یک همزن رومیزی بریزید و با سرعت نسبتاً زیاد بزنید تا غلیظ شوند. در حالیکه دستگاه روشن است، شکر را کم کم اضافه کنید. نمک، کرم تار تار و دانه های لوبیای وانیل را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط براق شود و موج های سفت و خشن شکل بگیرند.
    1/3 پیمانه از مخلوط را روی کاغذ روغنی داخل سینی فر بریزید و دایره هایی ایجاد کنید. با پشت قاشق وسط مرینگو ها یک گودی ایجاد کنید.
    آنها را 2 ساعت در فر بپزید سپس فر را خاموش کنید و بگذارید 2 ساعت در فر بمانند و خنک شوند.
    روی هر مرینگو مقداری خامه ی زده شده قرار دهید سپس روی آن میوه تازه بچینید. کمی شکر روی دسر بریزید و آن را سرو کنید

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) : camillestyles.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.