بستنی با لوبیای وانیل (بستنی وانیلی)

فصل: 
توسط

طرز تهیه و دستور تهیه بستنی با لوبیای وانیل (بستنی وانیلی)

آسان
تقریبا ارزان

بستنی با لوبیای وانیل (بستنی وانیلی)
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 5دقیقه

مواد لازم

برای 2 نفر

  • 3/4 قاشق غذا خوری پنیر خامه ای
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک دریایی ریز
  • 3 فنجان شیر پر چرب
  • 2 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
  • 1 فنجان خامه پر چرب
  • 1 فنجان شکر
  • 3 قاشق غذا خوری شربت ذرت کم شیرین
  • 1 عدد لوبیای وانیل

طرز تهیه

  1. پنیر خامه ای و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن بزنید تا پنیر خامه ای یکدست شود و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، 3 قاشق غذاخوری شیر را با نشاسته ذرت مخلوط کنید و کنار بگذارید. بقیه ی شیر، خامه، شکر، شربت ذرت، وانیل (اگر از لوبیای وانیل استفاده می کنید پوسته و لوبیا های وانیل را اضافه کنید) را داخل یک قابلمه 5 لیتری بریزید و روی شعله ی نسبتاً زیاد قرار دهید و مخلوط را به جوش بیاورید. بگذارید 4 دقیقه بجوشد و گاهی هم بزنید. از روی شعله بردارید و مخلوط نشاسته ذرت و شیر را به آن اضافه کنید.
  2. دوباره روی شعله بگذارید و 1 تا 2 دقیقه هم بزنید. کمی غلیظ می شود. اگر از لوبیای وانیل استفاده می کنید، پوسته را بیرون بیاورید. نصف پیمانه از این مخلوط داغ را به پنیر خامه ای اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود. کم کم بقیه ی مخلوط داغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود.
  3. برای اینکه مخلوط را سریع خنک کنید که بستنی را فوراً آماده کنید: یک کاسه ی بزرگ را تا 4/3 حجم آن با یخ پر کنید و کمی آب هم اضافه کنید. مخلوط بستنی را داخل کیسه ی زیپ کیپ بریزید و در آن را ببندید و حداقل 30 دقیقه داخل کاسه ی آب و یخ بگذارید تا کاملاً خنک شود. در صورت لزوم باز هم یخ اضافه کنید.
  4. برای اینکه مخلوط را خنک کنید که بعداً بستنی را تهیه کنید: آن را داخل یک شیشه یا پارچ بریزید، روی آن را بپوشانید و حداقل یک شب تا صبح حداکثر 3 روز در یخچال خنک کنید.
    برای منجمد کردن بستنی: مخلوط خنک شده را داخل بستنی ساز بریزید و طبق دستور بستنی ساز خود فریز کنید. وقتی کار تمام شد بستنی یخ زده را داخل یک ظرف جداگانه بریزید و یک ورق کاغذ روغنی روی آن بیندازید.
  5. روی آن را بپوشانید و حداقل 4 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سفت شود. اگر وقتی یخ زد خیلی سفت بود و نمی شد آن را با ملاقه کشید، بگذارید 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بماند و نرم شود سپس بکشید و سرو نمایید.
  6. ترجمه شده از سايت :myfussyeater.com
    Copyright (c) :myfussyeater.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد