شیرینی مرینگو با لوبیای وانیل و مغز دانه کاکائو

گروه: 
فصل: 

تهیه شیرینی مرینگو با لوبیای وانیل و مغز دانه کاکائو در منزل

خیلی آسان
ارزان

شیرینی مرینگو با لوبیای وانیل و مغز دانه کاکائو
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی مرینگو با لوبیای وانیل و مغز دانه کاکائو

  • 3 عدد بزرگ در دمای اتاق سفیده تخم مرغ
  • 1 نوک انگشت نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری کرم تار تار
  • 1 عدد، شکافته و دانه ها جدا شده، یا 1 قاشق چایخوری وانیل لوبیای وانیل
  • 3/4 پیمانه شکر دانه ریز
  • 3 قاشق غذاخوری مغز دانه کاکائو

طرز تهیه

  1. طبقه را در یک سوم بالایی فر قرار دهید و فر را با دمای 275 درجه فارنهایت داغ کنید.
  2. کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
  3. شکر دانه ریز و دانه های لوبیای وانیل را در یک کاسه کوچک بریزید و با پشت قاشق هم بزنید. دانه های وانیل را به شکر فشار دهید تا خوب پخش شود و شکر معطر شود. مخلوط را کنار بگذارید.
  4. کاسه همزن رومیزی را تمیز کرده و خشک کنید. سفیده تخم مرغ ها را در آن بریزید و با سرعت متوسط بزنید تا کف کند. نمک و کرم تار تار را اضافه کنید و با سرعت نسبتاً زیاد بزنید تا موج های نرم شکل بگیرند. سفیده ها سفید و کف دار خواهند شد و حباب هایی در آنها ایجاد می شود.
  5. شکر دانه ریز را کم کم اضافه کنید و سرعت همزن را روی زیاد بگذارید. 3 دقیقه با سرعت بالا بزنید تا موج های سفت و براقی شکل بگیرند. سفیده ها قابل قاشق کردن هستند اما وقتی آنها را در سینی فر بریزید شکلشان را حفظ می کنند. وقتی غلیظ شدند، کاسه را از همزن جدا کنید و مغز دانه کاکائو و وانیل (در صورتی که از لوبیای وانیل استفاده نکرده اید) ر اضافه کنید و با کاردک هم بزنید.
  6. مقادیری به اندازه 2 قاشق غذاخوری از مخلوط سفیده تخم مرغ را داخل سینی فر آماده شده بریزید و بین آنها 2.5 سانتی متر فاصله بگذارید. البته مرینگو در حین پخت پف نمی کند و تغییر اندازه نمی دهد. مرینگو را در فر قرار دهید و بگذارید 60 تا 70 دقیقه بپزد. روی مرینگو ها کمی قهوه ای می شود و وقتی به آن دست می زنید حس می کنید وسطش پوک است. مرینگو ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید در سینی کاملاً خنک شوند. آنها را از روی کاغذ روغنی بردارید و با قهوه یا چای نعناعی سرو کنید.
  7. مرینگو اگر در ظرف محفوظ از هوا در دمای اتاق نگهداری شود تا 3 روز ماندگاری دارد.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد