دو پيازه ميگو

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم دو پيازه ميگو

من هميشه وقتي ميگو ميخرم پوست ميگوها و رگ كمرش رو پاك ميكنم و ميشورم و بسته بندي ميكنم و ميزارم فريزر و روزهايي که كارم زياده و وقت زيادي براي غذا درست كردن ندارم از اين ميگو ها استفاده ميكنم و يه غذاي راحت و سريع اماده ميكنم.طرز تهيه شو ميزارم اميدوارم دوست داشته باشيد

تقریبا مشکل
تقریبا گران

دو پيازه ميگو
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

دوپيازه ميگو

  • 4 عدد پیاز خلال شده نازک
  • 500 گرم میگو پاک شده
  • 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ
  • نمک و فلفل قرمزو دارچین و زنجبیل به مقدار لازم
  • زرد چوبه وپودر تخم گشنیز به مقدار لازم
  • 100 گرم کشمش
  • 2 عدد سیب زمینی

طرز تهیه

  1. مقدارزیادی پیازخلال شده ي نازک رو سرخ كنيد و میگوها را با پیاز سرخ شده مخلوط کرده و با شعله تقريبا زياد تفت بديد و زعفران دم کرده غلیظ بهش اضافه کنید و تفت دهيد
  2. وقتي اب ميگو كشيده شد نمک و فلفل قرمزو دارچین و زنجبیل و زرد چوبه وپودر تخم گشنیزرو به مقدارلازم اضافه كنيد و سريع تفت دهید و شعله رو خاموش كنيد
  3. و سیب زمینی نگینی خرد شده را هم جداگانه سرخ کنید وبعد كشمش را هم تفت بديد و سیب زمینی و كشمش را در كنار ميگو سرو كنيد نوش جان 

یاداشت دستور تهیه

ميگو بيش از سه دقيقه تفت نديد چون سفت ميشه
من حتي به بوي گوشت گوسفند حساسم ولي من با اين دستور ميگو درست ميكنم چون ادويه و زعفران توش داره و اصلا ميگو بو نميده مگر ميگو تازه نباشه .

ميتونيد گردو ساطوري شده به ميگو ها اضافه كنيداستفاده كنيد خوشمزه ميشه

.

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 700 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد