پنکیک بیکن بوقلمون با شربت کرنبری و افرا

فصل: 
توسط

طعم پنکیک های بوقلمون و بیکن که در شربت کرنبری و افرا زده شده یک طعم بهشتی است. ترشی، شیرینی و ملسی و شوری این صبحانه با ذائقه ی همه ی اعضای خانواده جور در میاید.
مواد لازم (برای 8 پن کیک و 1 پیمانه شربت)

مشکل
تقریبا گران

پنکیک بیکن بوقلمون با شربت کرنبری و افرا
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 25دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

مواد لازم جهت تهيه شربت :

  • 3/4 فنجان شربت افرا (ترجیحاً شربت افرای طبیعی)
  • 1 فنجان سس کرنبری با کرنبری های درسته
  • 1 قاشق غذا خوری کره

مواد لازم جهت تهيه پنکیک :

  • 1/5 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
  • 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 2 قاشق غذا خوری شربت افرا (ترجیحاً شربت افرای طبیعی)
  • 1/2 فنجان خامه ترش
  • 1/2 فنجان شیر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1/2 قاشق چای خوری وانیل
  • 1/4 فنجان بیکن بوقلمون پخته شده و خرد شده
  • به مقدار لازم کره برای سرخ کردن

طرز تهیه

  1. برای پن کیک ها:
    در یک کاسه ی کوچک تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید و کنار بگذارید.

  2. در یک کاسه ی متوسط آرد، شکر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
  3. شربت، خامه ترش، شیر و مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی مخلوط شوند. بیش از حد هم نزنید. بیکن بوقلمون خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.

  4. یک تابه را روی شعله نسبتاً پایین داغ کنید و کمی کره در آن آب کنید. با ملاقه 4/1 پیمانه از خمیر را داخل تابه بریزید. بگذارید آنقدر بپزد تا روی آن حباب بزند و لبه هایش شروع به قهوه ای شدن کنند. پن کیک را برگردانید و 3 تا 4 دقیقه دیگر بپزید تا آن طرف آن نیز کاملاً پخته شود.

  5. گرم با شربت افرا و کرنبری سرو کنید.

  6. برای شربت کرنبری و افرا:
    شربت افرا و 4/3 پیمانه سس کرنبری را روی شعله ی متوسط جوش بیاورید.
  7. شعله را کم کنید و بگذارید 3 دقیقه آهسته بجوشد.

  8. 4/1 پیمانه سس کرنبری را اضافه کنید و بگذارید 2 دقیقه دیگر آهسته بجوشد
  9. کره را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.

  10. به همراه پن کیک بیکن بوقلمون گرم سرو نمایید.

    ترجمه شده از سايت :tidymom.net
  11. Copyright (c) : tidymom.net

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد