ترافل خرمايي

فصل: 
Featured Chef خانم امیری

طرزتهیه ومواد لازم ترافل خرمايي

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

ترافل خرمايي
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

ترافل خرمايي

  • 200 گرم خرما
  • 50 گرم مغز گردو
  • 1 قاشق سوپ خوری گلاب
  • 50 گرم كره
  • 100 گرم كيك ساده
  • 70 گرم مارمالاد
  • پودر نارگيل به میزان لازم
  • پودر پسته به میزان لازم

طرز تهیه

  1. هسته و پوستهاي خرما را جدا كرده و خرما را با پشت قاشق خوب له كنيد. بعد مغز گردو خرد شده را اضافه و مخلوط كنيد.
  2. سپس كره را ذوب كرده و به همراه گلاب و مارمالاد به مواد افزوده و با قاشق هم بزنيد تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس خرده هاي كيك را اضافه كره و كاملاً مخلوط كنيد تا مواد شكل خميري به خود بگيرد.
  3. در اين مرحله به اندازه يك فندوق درشت از مواد را برداشته و در دست گرد كنيد و بعد در پودر نارگيل بغلطانيد و ترافل هاي آماده را در كاغذ مخصوص شكلات قرار دهيد و با پودر پسته تزئين كنيد

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 411 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد