دسر سه لایه شکلاتی با موز

فصل: 
Featured Chef malacukierenka-pl

طرز تهیه دسر سه لایه شکلاتی با موز مواد لازم دسر سه لایه شکلاتی با موز دستورتهیه دسر سه لایه شکلاتی با موز

تقریبا مشکل
تقریبا گران

دسر سه لایه شکلاتی با موز
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 13ساعت 30دقیقه

مواد لازم

برای 10 نفر

لایه اول کیک شکلاتی

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 130 گرم شکر
  • 140 گرم آرد کیک پزی
  • 30 گرم پودر کاکائو
  • 3 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • 1/3 پیمانه نسکافه شیرین، شیر با شکر، آب با شکر یا برای خیس کردن کیک
  • 100 گرم مربا یا مارماد (مثلا توت فرنگی)
  • 5 عدد موز برای روی مارمالاد
  • 1/2 عدد آب یک لیمو ترش برای موزها
  • 1 قاشق چایخوری صاف بکینگ پودر

لایه دوم

  • 500 گرم خامه 30% یا 36% چربی
  • 40 گرم پودر کاکائو
  • 60 گرم شکر
  • 4 قاشق چایخوری پودر ژلاتین

لایه سوم

  • 250 گرم خامه پرچرب
  • 150 گرم شکلات تلخ (70%)، خرد شده
  • 50 گرم کره
  • موز، موز خشک شده برای تزیین
  • 120 گرم خامه فرم گرفته برای تزیین

طرز تهیه

  1. برای لایه دوم، خامه، پودر کاکائو و شکر رو داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین و بجوشونین، بعد روش سلفون بزارین تا روش لایه نبنده و بزارین یک شب یخچال.
  2. برای کیک، آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنین و الک کنین، تخم مرغ ها و شکر رو خوب با همزن بزنین تا خامه ای شه، مخلوط مواد خشک رو در دو مرحله اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.
  3. در آخر روغن رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین به آرامی.کیک رو داخل قالب دایروی، کمربازشو 25 سانتیمتری که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و در فر گرم شده 160-180 درجه، 40-45 دقیقه بپزین.بعد از سرد شدن هم روشو با چاقو ببرین تا صاف شه.بعدش دوباره داخل قالب بزارین و با نسکافه شیرین یا ... خیس کنین، بعد مربا یا مارمالاد دلخواه بمالین.
  4. برای لایه دوم، داخل 8-9 قاشق غذاخوری آب سرد، پودر ژلاتین بپاشین و 10 دقیقه صبر کنید، سپس 1 قاشق غذاخوری دیگه آب بریزین و بصورت بن ماری ویا در مایکروویو کاملا حل کنین، بعد بزارین سرد شه.
    موزهارو پوست بکنین و روشون آب نصف یک لیمو ترش بریزین و روی مارمالاد بچینین
  5. برای لایه دوم، خامه شکلاتی که در یخچال گذاشته بودین رو بردارین و با همزن بزنین تا فرم بگیره، ولی نیازی نیس خیلی سفت شه، بعد ژلاتین حل شده رو که ولرمه رو اضافه کنین و هم بزنین و روی موز ها بمالین بصورت یکنواخت.
  6. برای لایه سوم، کره، خامه و شکلات رو داخل قابلمه بریزین و گرم کنین تا حل شن، بعد از روی شعله بردارین و 10-15 دقیقه صبر کنید بعد که سرد شد، روی خامه شکلاتی بریزین، بصورت یکنواخت.
    چند ساعت و اگه وقت داشتین، 1 شب در یخچال قرار بدین

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 899 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد