فرنچ تست برشته با روغن بیکن

فصل: 
توسط

کمی مزه و تردی به تست فرانسوی خود اضافه کنید! با غلتاندن نان در غلات خرد شده و پختن آن در چربی بیکن به جای فرنچ تست معمولی همیشگی، فرنچ تست برشته با روغن بیکن را تهیه کنید و تنوعی در وعده ی غذایی خود ایجاد کنید.

مواد لازم (برای 3 نفر)

مشکل
تقریبا گران

فرنچ تست برشته با روغن بیکن
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 13دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

  • 6 عدد برش نان ضخیم
  • 4 فنجان برشتوک
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1/2 فنجان شیر
  • 1/2 فنجان پوره کدو حلوایی
  • 1 قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
  • 1 قاشق چای خوری ادویه پای کدو حلوایی
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 4 قاشق غذا خوری روغن بیکن

طرز تهیه

  1. برشتوک ها را در یک کیسه زیپ کیپ بریزید و با وردنه یا ته یک لیوان له کنید
  2. خرده برشتوک ها را داخل یک کاسه ی کم عمق بریزید و کنار بگذارید.

  3. در یک کاسه ی کم عمق دیگر،‌تخم مرغ؛ شیر، کدوحلوایی، شکر ادویه ی پای و وانیل را با هم مخلوط کنید.

  4. یک تابه ی بزرگ را روی حرارت متوسط داغ کنید و 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن بیکن داخل آن بریزید.

  5. دو طرف نان را در مخلوط تخم مرغ بخیسانید و اجازه بدهید مواد اضافه در ظرف بچکند سپس آنها را در ظرف خرده برشتوک ها قرار دهید. به آرامی نان ها را در برشتوک ها فشار دهید تا خوب به آن ها آغشته شوند.

  6. فرنچ تست آغشته به برشتوک را در تابه ی داغ شده قرار دهید و هر طرف آن را 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا برشتوک ها قهوه ای طلایی شوند و خمیر بپزد. همین کار را برای بقیه ی تکه های نان هم انجام دهید. شاید 1 تا 2 قاشق دیگر روغن بیکن هم لازم شود.

  7. گرم به همراه کره و شربت سرو کنید!
  8. ترجمه شده از سايت :tidymom.net

    Copyright (c) : tidymom.net

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد