ترش واش خورش

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم ترش واش خورش غذای خوشمزه گیلانی (بیشتر مربوط به شرق گیلان)

آسان
تقریبا ارزان

ترش واش خورش
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

ترش واش خورش

  • 1 کیلوگرم ترش واش
  • 3 دسته کوچک گشنیز
  • 1 دسته متوسط چغندر یا اسفناج
  • 1 دسته کوچک نعنا
  • 1 دسته کوچک کوتکوتو
  • 1 دسته کوچک بوانجیل
  • 1 دسته کوچک چوچاق
  • 1 کاسه ماست خوری پر سیر پوست کنده

طرز تهیه

  1. سبزی ها را پاک کرده میشوییم و با سیر و پیاز چرخ میکنیم باید کاملا له شود بعد سبزی را سرخ میکنیم مثل قورمه سبزی و بعد درست مثل قورمه سبزی, خورش را با گوشت (در بعضی مناطق هم با مرغ محلی ) بار میگذاریم
  2. فقط اینکه این خورش لوبیا و لیمو عمانی داخلش ریخته نمیشه و در آخر بادمجانهایی را که به صورت برش های بلند سرخ کردیم داخل خورش میریزیم و برای چاشنی هم آب نارنج یا آبغوره یا اگه اینها در دسترس نبود آبلیمو میریزیم و اگه دوست داشته باشین 1عدد گوجه پوست کنده رو هم خورد میکنیم و داخل خورش میریزیم
  3. پیاز در سبزی این غذا دلخواه هست میتونین نریزین از رب آلوچه یا رب نارنج هم برای چاشنی این غذا میشه استفاده کردسبزی این خورش محلی هست و هرجایی پیدا نمیشه تمام عطر و خوشمزگی این غذا به سیرش هست پس سیر این غذا رو حذف نکنید نوش جان

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 699 کیلو کالری

نظر

5
سه شنبه, 14 فروردين 1397
خانم محجوب عالی بود ممنون - منیره ملک

ثبت نظر

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد