سس پاستای گوجه فرنگی

فصل: 

آموزش سس پاستای گوجه فرنگی

خیلی آسان
ارزان

سس پاستای گوجه فرنگی

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1/2 پیمانه پیاز پیمانه خرد شده
  • 6 حبه سیر خرد شده
  • 2/3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2/3 پیمانه گوجه فرنگی پوست کنده
  • 2 قوطی رب گوجه فرنگی کوچک
  • 1/2 پیمانه عصاره مرغ
  • 1 عدد برگ بو
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری تازه آسیاب شده
  • 2 قاشق غذاخوری ریحان تازه، خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری پونه تازه، خرد شده
  • آویشن نصف قاشق چایخوری تازه
  • 1/4 قاشق چایخوری مریم گلی خشک شده

طرز تهیه

  1. سیر و پیاز را با ملایمت در روغن زیتون تفت دهید و مدام هم بزنید تا پیاز شفاف شود و شروع به قهوه ای شدن کند.
    گوجه فرنگی و رب و عصاره مرغ و برگ بو و نمک و فلفل را اضافه کنید.
  2. بگذارید سس با در باز حدود 2 ساعت آهسته غل بخورد و گاهی هم بزنید.
    سبزی ها را اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
  3. برگ بو را بیرون بیاورید. سس باید غلیظ باشد.
  4. سس را با گوشت سرخ شده، به همراه پاستا یا لازانیا یا چیکن پارمزان یا به تنهایی مصرف کنید!

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :americanheritagecooking.com

Copyright (c) :americanheritagecooking.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد