کیک تافی و زنجبیل

فصل: 
توسط

طرزتهیه ومواد لازم کیک تافی و زنجبیل

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کیک تافی و زنجبیل
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 50دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

کیک تافی و زنجبیل

  • 100 گرم چیپس خرما
  • 150 میلی لیتر آب جوش
  • 125 گرم شکر قهوه‌ای
  • 1/2 قاشق چایخوری بی کربنات سودا یا جوش شیرین
  • 125 گرم کره دمای محیط
  • 2 عدد تخم مرغ متوسط
  • 210 گرم آرد
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل

سس تافی

  • 300 گرم خامه قنادی
  • 100 گرم شکر قهوه‌ای
  • 1 قاشق سوپ خوری کره
  • 1 پنس نمک

طرز تهیه

  1. چیپس خرما و بیکربنات سودا یا جوش شیرین را به همراه آب جوش درون کاسه ای بریزید و برای 10 دقیقه اجازه دهید خیس بخورد. 
    فر را با حرارت 180درجه روشن کنید قالب گرد 20 سانتی را کاغذ انداخته و چرب کنید..
  2. شکر قهوه‌ای و کره را با همزن بزنید تا پوک و روشن شود سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید. 
    آرد و بکینگ و زنجبیل را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کنید. و با لیسک مخلوط کنید. 
  3. چیپس های خرما را داخل صافی بریزد، آب اضافه ان را بگیرید و با مواد کیک مخلوط کنید. 
    خمیر را در قالب بریزید و برای 30 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از پخت قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک در قالب خنک شود. 
  4. طرز تهیه سس تافی خامه و شکر را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. 2 الی 3 دقیقه مواد روی حرارت بماندتا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و پس از آنکه خنک شد، کره و نمک را اضافه کنید. کیک را برش داده و روی هر برش, سس تافی دهید

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 499 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد