شیرینی مارشمالوی تست شده ی مربعی

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی مارشمالوی تست شده ی مربعی

خیلی آسان
ارزان

شیرینی مارشمالوی تست شده ی مربعی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی مارشمالوی تست شده ی مربعی

  • 1/2 پیمانه نرم شده کره
  • 1/2 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 عدد بزرگ زرده تخم مرغ
  • 1 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری + مقداری برای کف قالب آرد همه منظوره
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری مارمالاد میوه
  • 15 عدد نصف شده مارشمالو

طرز تهیه

  1. طبقه را در یک سوم بالایی فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. کف یک ظرف مناسب فر 20 در 20 سانتی متری را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید به طوری که از اطرافش آویزان باشد و کاغذ را هم چرب کنید.
  2. کره و شکر را در کاسه یک همزن رومیزی بریزید و 3 دقیقه با سر پارویی بزنید تا رنگ پریده و پفکی شود.
  3. همزن را متوقف کنید، دیواره های کاسه را بتراشید سپس وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود. همزن را متوقف کنید و آرد را اضافه کنید و با سرعت کم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
  4. خمیر را با قاشق در قالب بریزید و روی آن آرد بپاشید. با انگشتان تمیز خمیر را به کف ظرف فشار دهید. سعی کنید خمیر تا حد ممکن یکدست و مرتب باشد.
  5. آن را 20 تا 24 دقیقه تا زمانی که دور لبه هایش قهوه ای طلایی شود ولی وسطش هنوز کمی نرم باشد در فر بپزید. آن را از فر بیرون بیاورید و بگذارید 20 دقیقه خنک شود.
  6. یک چاقوی  کره خوری نازک را دور لبه های قالب بیندازید. با استفاده از دو لبه ی کاغذ روغنی نان را با احتیاط از قالب بیرون بیاورید. با استفاده از چاقوی کره خوری نان را از کاغذ جدا کنید و داخل یک سینی فر خالی قرار دهید.
  7. یک لایه مارمالاد روی نان بمالید و مارشمالو ها را روی آن بچینید. سینی را 4 دقیقه در فر 350 درجه فارنهایت قرار دهید. با این کار مارشمالو ها نرم و گرم می شوند. سینی را از فر بیرون بیاورید و فر را روی کباب پز بگذارید. با پشت یک قاشق روی مارشمالو ها را با ملایمت فشار دهید.
  8. وقتی همه مارشمالو ها را له کردید سینی را در فر زیر کباب پز قرار دهید. حواستان کاملاً به فر باشد. مارشمالو ها ظرف چند ثانیه تست می شوند و ممکن است بسوزند.
  9. شیرینی مارشمالوی تست شده را از فر بیرون بیاورید و بگذارید 10 دقیقه بماند سپس آن را برش دهید. می توانید شیرینی ها را کمی گرم یا در دمای اتاق سرو کنید. شیرینی ها را می توانید در کاغذ روغنی بپیچید و تا 4 روز در دمای اتاق بپیچید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد