نان تست با پستوی ریحان و تخم مرغ پخته

فصل: 

آموزش نان تست با پستوی ریحان و تخم مرغ پخته

خیلی آسان
ارزان

نان تست با پستوی ریحان و تخم مرغ پخته

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ ارگانیک
  • 2 تکه نان تست شده
  • 2 قاشق غذاخوری پستوی ریحان (خانگی یا آماده)
  • برگ ریحان 4 تا 5 عدد تازه
  • نمک دریایی طبق ذائقه
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده طبق ذائقه

طرز تهیه

  1. یک روغن دان کوچک را از آب پر کنید و بگذارید جوش بیاید.
  2. یک کاسه آب و یخ آماده کنید و کنار بگذارید.
    وقتی آب جوش آمد، تخم مرغ ها را اضافه کنید و رأس 6 دقیقه آنها را از داخل آب جوش برداشته و داخل آب و یخ قرار دهید و بگذارید قبل از پوست کندن 2 تا 3 دقیقه بمانند و خنک شوند.
    پستو را روی نان ها بمالید.
  3. تخم مرغ ها را نصف کنید و روی پستو روی نان تست قرار دهید.
  4. برگ ریحان تازه را روی آن بریزید و طبق ذائقه نمک و فلفل بپاشید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(رژیمی, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد