تمپورای سبزیجات به همراه سس عسل و فلفل

فصل: 
توسط

اشپزی نوشیدنی دستورتهیه و اموزش تهیه در منزل تمپورای سبزیجات به همراه سس عسل و فلفل (هانی چایل ورده)

 

آسان
تقریبا ارزان

تمپورای سبزیجات به همراه سس عسل و فلفل
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 3 نفر

  • 1/2 فنجان عسل
  • 4 فنجان توماتیلو درشت خرد شده
  • 1/4 عدد پیاز سفید درشت خرد شده
  • 2 عدد فلفل سرانو ساقه گرفته
  • 1 حبه سیر ریزشده
  • 50 گرم برگ گشنیز تازه خرد شده
  • 2 عدد اب لیموترش
  • 1 عدد آووکادو کامل
  • به مقدار لازم نمک و فلفل سفید طبق ذائقه
  • 1 فنجان آرد تمپورا
  • 1/2 فنجان یخ مکعبی
  • 6 عدد کدوی سبز و زرد 6 ورقه ی ضخیم از هر رنگ به ضخامت نیم سانتی متر
  • 6 عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • 6 عدد پیازچه
  • 6 عدد برش آووکادوی رسیده ی سفت

طرز تهیه

  1. در یک مخلوط کن، عسل، توماتیلو، پیاز، فلفل سرانو، سیر، گشنیز، آب لیمو،‌ آووکادو و نمک و فلفل را مخلوط کنید. آنقدر بزنید تا سس یکدستی درست شود و اگر خیلی غلیظ بود کمی آب اضافه کنید.
  2. سس هانی چایل ورده ی شما آماده است. یک قابلمه روغن سرخ کردنی را تا دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید.
  3. آب، آرد تمپورا و یخ را با هم ترکیب کنید. با یک انبر هر تکه از سبزیجات را درون مخلوط تمپورا فرو کنید و خمیر اضافی را بچکانید.
  4. سبزیجات را به آرامی داخل روغن فرو کنید و هر تکه را آنقدر سرخ کنید تا طلایی و برشته شود. روغن اضافی را با حوله کاغذی بگیرید.
  5. سبزیجات را داخل یک دیس بچینید و کاسه ی سس هانی چایل ورده را هم کنار آن بگذارید.


    ترجمه شده از سايت:damndelicious.net

    Copyright (c) :damndelicious.net

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد