باقلوا تل كادايف

فصل: 
توسط
Featured Chef feloooraa

طرزتهیه باقلوا تل كادايف مواد لازم باقلوا تل كادايف رسپی باقلوا تل كادايف

آسان
تقریبا گران

باقلوا تل كادايف
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

باقلوا تل كادايف

  • 600 گرم تل كادايف
  • 100 گرم کره
  • گردو يا بادام خردشده به مقدارلازم
  • شربت به مقدارلازم

طرز تهیه

  1. اول شربت رودرست كنين يك ليوان شكرروبا 3/4  ليوان اب مخلوط كنين وهم بزنين تاكمي شكرحل بشه ،سپس ظرف روروي حرارت بذارين تا كمي غليظ بشه وريزجوش بزنه بعداز 20 دقيقه يعني وقتي شكركاملا حل شدوشربت غليظ شد
  2. يك ق گلوكز و1 قاشق اب ليموتازه بريزين داخلش گلاب هم ميتونين بزنين (من چندتا هل انداختم داخل شربت ) شربت اماده روبذارين كنار تا ولرم بشه.
  3. رشته هاي كادايف راداخل ظرفي بريزين ونيمي ازكره ذوب شده روباهاش مخلوط كنين وبادست رشته هاروازهم بازكنين وخوب با كره مخلوط كنين
  4. كمي ازرشته هاروداخل قالب فشرده كنين ووسطش روگودكنين ومقداري گردوخردشده بذارين داخلش ودوباره روشوبارشته بپوشونين وبادست كمي فشاربدين تا رشته ها به هم بچسبن ودرنهايت روي هركدوم ازخونه هاي پرشده 
  5. ازرشته رويك ق كره ي اب شده بريزين وبذارين داخل فر 180 درجه به مدت نيم ساعت كمي زيرش كه طلايي شد اماده 
  6. سيني روازفربيرون بيارين وروي باقلواي داغ شربت ولرم بدين . باقلواي لذيذ وباكلاس روبايك فنجان چاي نوش جان كنين

یاداشت دستور تهیه

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد