تاس کباب خانگی

فصل: 
Featured Chef Ashpazi_r_sh

تاس کباب خانگی  طرزتهیه تاس کباب خانگی رسپی تاس کباب خانگی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

تاس کباب خانگی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

تاس کباب خانگی

  • 200 گرم گوشت خورشتی
  • 2 عدد سیب زمینی
  • 2 عدد پیاز
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • آلو خشک به ميزان لازم

طرز تهیه

  1. تاس کباب خانگی ابتدا پیازها را به صورت خلالی يا حلقه ايي خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز نرم شد
  2. گوشت ها را به اندازه گوشت خورشتی ( مانند قورمه سبزی ) برش می زنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از تغییر رنگ گوشت ۲ لیوان آب به تابه اضافه می کنیم.
  3. حرارت را زیاد می کنیم تا آب سریعتر جوش بیاید. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و خوب با گوشت و پیاز تفتش می دهیم.
  4. در مرحله بعد سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای برش می زنیم و روی گوشت می چینیم. در این مرحله نمک و فلفل را روی سیب زمینی ها می ریزیم.
  5. حالا گوجه فرنگی را به صورت حلقه ای برش می زنیم و روی سیب زمینی ها می چینیم ، آلو خشك رو هم شسته اضافه كرده سپس حرارت زیر تابه را کم می کنیم
  6. و درب تابه را می گذاریم تا تاس کباب به آرامی بپزد و آماده شود. اگر می خواهید تاس کباب شما بدون آب باشد صبر می کنید تا آب غذا کاملا تبخیر شود.
  7. البته برخی افراد تاس کباب را به صورت آبدار می پسندند ، در این صورت زمانی که نصف استکان آب در تابه باقیمانده بود تابه را از روی حرارت بر می داریم. در پایان تاس کباب را در ظرف مورد نظرمان می کشیم

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 499 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد