تارت گردو

فصل: 
Featured Chef سهيلا و عاطيه

طرزتهیه تارت گردو مواد لازم تارت گردو رسیپی تارت گردو

آسان
تقریبا ارزان

تارت گردو
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

تارت گردو

  • 280 گرم آرد
  • 70 گرم پودر قند
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق مرباخوری وانیل
  • 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر

مواد مياني

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه پودر قند
  • 2 قاشق مرباخوری وانیل
  • 200 گرم گردو خرد شده

طرز تهیه

  1. ابتدا كره را ب دماي محيط رسانده بعد همراه پودر قند،تخم مرغ،وانيل با دست خوب ورز داده بعد ارد و بكينگ پودر رو اروم اروم مخلوط كرده با نوك انگشت خميرو منسجم ميكنيم خمير را داخل نايلون قرار داده
  2. بمدت نيم ساعت داخل يخچال ميزاريم در اين بين مواد مياني را اماده كرده داخل ظرفي تخم مرغ پودر قند،وانيل و گردوي خرد شده را خوب باهم قاطي كرده
  3. داخل قالب تارت رو با كره كمي چرب ميكنيم از مواد اندازه گردو برداشته داخل قالب تارت يكدست پهن ميكنيم بعد با چنگال چند جاشو سوراخ كرده بعد از مواد گردويي كه حاضر كرديم
  4. داخل تارت قرار داده بعد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180بمدت 20 دقيقه قرار ميدهيم بعد از فر در اورده ميزاريم خنك بشه بشكل دلخواه تزيين كرده وسرو مينماييم

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 499 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد