تارت انجير

فصل: 
Featured Chef خانم بخشی

طرزتهیه تارت انجير مواد لازم تارت انجير به خانه برمیگردیم تارت انجير

آسان
تقریبا ارزان

تارت انجير
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 6 نفر

تارت انجير ( خمير تارت )

  • 400 گرم آرد
  • 40 گرم پودر شكر
  • 200 گرم كره
  • 2 عدد تخم مرغ

مواد مياني تارت

  • 200 گرم انجير تازه
  • 1 پیمانه آرد ذرت
  • 1/4 پیمانه وانيل
  • 100 گرم پنير خامه اي
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • 1/4 پیمانه مغزگردو خردشده
  • 1/4 پیمانه پودر شكر

طرز تهیه

  1. ابتدا آرد را داخل ظرف مناسب ريخته وكره سردراروي آن خرد مي كنيم وبا نوك انگشتان كره را به خوردآردمي دهيم تا مانندخرده نان شود سپس پودر شكر را هم افزوده وتخم مرغ ها را اضافه كرده وخمير رامجدد با نوك انگشتان ورزداده وجمع مي كنيم
  2. خميرآماده شده را يك ساعت داخل يخچال استراحت مي دهيم وسپس خميررانازك بازكرده وداخل قالب تارت مي اندازيم وده دقيقه داخل فر قرارمي دهيم تا نيم پزشود ازفر خميرنيم پزشده را خارج كرده ومواد مياني را با مخلوط كردن پنيرخامه اي ، دو عدد زرده تخم مرغ ، وانيل وآردذرت آماده مي كنيم
  3. داخل تارت نيم پزرا با اين موادپركرده وروي موادرا با گل رزآماده شده با برش هاي نازك انجير مي پوشانيم واطراف گل را هم گردوي خردشده مي پاشيم
  4. مجدد تارت را در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتي گراد به مدت سي دقيقه اجازه مي دهيم تا تارت پخته شود وتارت پخته شده را ازقالب خارج كرده وگرم سرو مي كنيم

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 628 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد