تارت سیب

فصل: 

تارت سیب طرزتهیه تارت سیب مواد لازم تارت سیب رسپی تارت سیب

تقریبا مشکل
تقریبا گران

تارت سیب
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 6 نفر

خمیر

  • 130 گرم کره
  • 260 گرم آرد
  • 4 قاشق سوپ خوری شیر 3 الی 4 قاشق
  • 1 پنس نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 1/2 پیمانه پودر قند

تاپینگ

  • 1 عدد سیب درشت اسلایس شده
  • 1/2 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1 قاشق مرباخوری دارچین

طرز تهیه

  1. تارت سیب طرز تهيه خمير : كره را با چنگال به خورد ارد مي دهيم تا ارد به حالت پرك شود 
  2. سپس زرده تخم مرغ و وانيل و پودر قند را اضافه مي كنيم و با نوك انگشت خمير را ورز مي دهيم شير را كم كم اضافه مي كنيم
  3. تا خمير جمع شود سپس داخل نایلون پیچیده وبيست دقيقه در يخچال استراحت مي دهيم سپي لاي كاغذ روغني یا مابین دو تا پلاستیک با وردنه به صخامت سه ميلي متر باز مي كنيم و در قالب مورد نظر پهن میکنیم
  4. سیب های اسلایش شده را باشکر قهوه ای و دارچین مخلوط میکنیم داخل قالب و روی خمیر میچینیم از اضافات خمیر به اشکال مختلف قالب میزنیم و روی سیب ها میچینیم
  5. یک عدد زرده را با چنگال میزنیم سپس با برس روی خمیر رومال زده و در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه به مدت ۲۰ دقيقه طبقه وسط قرار مي دهيم در اخر گریل میزنیم تا سطح خمیر طلایی شود تارت سیب

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 143 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد