تر حلوای شیرازی

فصل: 

طرزتهیه تر حلوای شیرازی مواد لازم تر حلوای شیرازی

آسان
تقریبا ارزان

تر حلوای شیرازی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 4ساعت 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

تر حلوای شیرازی

  • 1/2 پیمانه نشاسته گل
  • 1/4 پیمانه آرد برنج
  • 1/2 پیمانه شیر
  • 1 پیمانه آب
  • 220 گرم شکر
  • 1/2 پیمانه گلاب
  • زعفران دم کشیده به میزان لازم

طرز تهیه

  1. سایت نوشیدنی دستورتهیه تر حلوای شیرازی ابتدا آرد برنج و آب را با هم مخلوط میکنیم روی حرارت ملایم گذاشته و مداوم هم بزنید تا غلیظ شود نشاسته گل رو با شیر مخلوط کنید و هم بزنید
  2. نشاسته حل شده در شیر و شکر را به آرد برنج غلیظ شده اضافه کنید و از این به بعد به طور مدوام و با حرارت ملایم هم بزنید
  3. تهیه این ترحلوا نیاز به صبر و حوصله زیاد دارد و نباید برای غلیظ شدن حلوا حرارت را بالا برد .مواد با قاشق چوبی هم بزنید .اگر صبر و حوصله در پخت ترحلوا نداشته باشید نشاسته خام میماند و طعم خوبی نمیگیرد
  4. وقتی ترحلوا به غلظت مناسب طبق ویدیو داده شده رسید زعفران و گلاب را اضافه کنیدهم بزنید تا ترحلوا به غلظت مناسب برسد.تر حلوای شیرازی
  5. مجددا تا غلظت کامل حلوا روی حرارت میذاریم بعد در ظرف سرو میکشیم و 4 ساعت در یخچال استراحت دهید 

یاداشت دستور تهیه

این حلوا هم زدن مداوم آن در طی پخت هست ترحلوا را بعد از داغی افتادن در ظرف سرو یا قالب بکشید و در یخچال بگذارید . اگر سریع داخل یخچال بگذارید شوک وارد میشه و دسر ترک میخوره

میتوانید ترحلوای دو رنگ داشته باشید قبل اضافه کردن زعفران ترحلوا سفید رو بردارید و به بقیه مواد زعفران استفاده کنید و بگذارید 5 دقیقه دیگر حرارت ببیند

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 777 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد