ته‌ چین انگشتی

فصل: 

طرز تهیه ته‌ چین انگشتی مواد لازم ته‌ چین انگشتی

آسان
تقریبا ارزان

ته‌ چین انگشتی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

ته‌ چین انگشتی

  • 2 پیمانه برنج
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 پیمانه ماست چکیده
  • نمک و فلفل
  • 1/2 پیمانه سینه مرغ پخته و نگینی خردشده

طرز تهیه

  1. سایت نوشیدنی دستورتهیه ته‌ چین انگشتی برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. در قابلمه‌ای آب را جوش بیاورید، برنج را داخل آن بریزید و پس از نیم‌پز شدن، آبکش کنید. برنج را کنار بگذارید.
  2. در این فاصله تخم‌مرغ‌ها، ماست، نمک، فلفل، زعفران و نیمی از روغنزیتون و مرغ را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس برنج را در آبکش بریزید و با مایه ته‌چین مخلوط کنید.
  3. با نیم دیگر روغن زیتون قالب‌های کوچک را چرب کنید و مواد ته چین را در قالب‌ها بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا سطح آنها صاف شود.
  4. فر را از 15 دقیقه قبل با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.قالب‌ها را در طبقه وسط فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.ته‌ چین انگشتی

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 456 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد