تاکوی ماهی با ذرت ترد سالسا

گروه: 
فصل: 
توسط

تاکوی ماهی

خیلی آسان
ارزان

تاکوی ماهی با ذرت ترد سالسا
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

  • 1 فنجان ذرت
  • 1/2 فنجان پیاز قرمز درشت خرد شده
  • 1 فنجان جیکاما(سیب زمینی مکزیکی) پوست کنده و خرد شده
  • 1/2 فنجان فلفل قرمز درشت خرد شده
  • 1 فنجان برگ گشنیزتازه، ریز خرد شده
  • 1 فنجان آب لیموترش تازه
  • 2 قاشق غذا خوری خامه ترش
  • 2 قاشق غذا خوری فلفل
  • 1 قاشق غذا خوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذا خوری نمک
  • 6 عدد فیله ماهی
  • 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 12 عدد نان ذرت گرم

طرز تهیه

  1. گریل را برای حرارت بالا تنظیم می نماییم.
  2. در یک ظرف متوسط ذرت، پیاز قرمز، جیکاما، فلفل قرمز و گشنیز را مخلوط نموده و آب لیموترش را به آن اضافه می نماییم.
  3. در یک ظرف کوچک فلفل هندی، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط می نماییم.
  4. با فرچه روغن زیتون را به فیله ها می مالیم و رویشان ادویه جات می پاشیم.
  5. فیله ها را بصورت مرتب در گریل میگذاریم، هر طرف به مدت 3 دقیقه.
  6. در آخر هر فیله را روی 2 ورقه ذرت قرار می دهیم و روی فیله خامه ترش و مخلوط مواد ابتدای کار می ریزیم.

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 329 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 6.8گرم
  • سدیم(میلیگرم): 2412میلی گرم
  • کربوهیدرات: 35.5گرم
  • چربی: 9.3گرم
  • چربی اشباع(گرم): 43گرم
  • پروتئین: 27.9گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: استخدام و کاریابی