تاکو با پیکادیلو

فصل: 

آموزش تاکو با پیکادیلو

خیلی آسان
ارزان

تاکو با پیکادیلو

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 350 گرم گوشت سرسینه چرخکرده (یا گوشت راسته چرخکرده)
  • 2 حبه سیر، ریز شده
  • 1 عدد پیاز، ریز شده
  • 1 پیمانه سالسای گوجه فرنگی و فلفل قرمز خانگی یا آماده
  • 2 عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و چهارگوش خرد شده
  • 1 پیمانه کشمش طلایی، حداقل نیم ساعت در آب جوش خیس خورده
  • 12 عدد نان تورتیلای ذرت 1 تا 12 عدد
  • آروگولا برای روی غذا
  • تربچه نازک حلقه شده برای روی غذا
  • پنیر مکزیکی (کوئزو فرسکو) برای روی غذا

طرز تهیه

  1. پیاز و سیر را 10 دقیقه در کمی روغن زیتون روی شعله ی متوسط تفت دهید. گوشت را اضافه کنید و تا سرخ شود تفت دهید.
  2. برگ بو و سالسا را اضافه کنید و بگذارید بپزند تا به غل خوردن بیفتند. سیب زمینی را اضافه کنید و تا نرم شود بپزید.
  3. اگر مخلوط خیلی غلیظ شد آب اضافه کنید.
  4. کشمش ها را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید.
    هر طرف تورتیلا ها را 30 ثانیه روی شعله ی گاز نگه دارید تا گرم شوند.
    تورتیلا ها را با مخلوط گوشت پر کنید سپس روی آنها را با آروگولا و تربچه و کمی پنیر رنده شده تزئین کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد