تبجه تاني حلوا

فصل: 
توسط
Featured Chef سارا

طرزتهیه ومواد لازم تبجه تاني حلوا

آسان
تقریبا ارزان

تبجه تاني حلوا
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

تبجه تاني حلوا

  • 300 گرم آرد برنج مرغوب
  • 400 گرم شيره ملاير350 تا 400 گرم(من 400 گرم شيره انگور استفاده كرد)
  • 150 گرم كره
  • 150 گرم مغزگردوي ريز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری تخم گشنيز ساييده شده

طرز تهیه

  1. آرد برنج را با كره سرخ مي كنيم تا رنگ طلايي پيدا كند و بوي خامي ندهد.شيره را روي حرارت مي گذاريم تا يك جوش بزند.
  2. وقتي شيره سرد شد آرد برنج و مغز گردو و تخم گشنيز را اضافه ميكنيم و خوب چنگ ميزنيم تا خمير يكدست شود.
  3. سيني را چرب كرده و خمير آماده شده را در سيني به قطر 1/5 سانتيمتر پهن مي كنيم و در يخچال گذاشته تا سرد شود سپس به شكل مربع يا لوزي برش مي دهيم و در ظرف درب دار نگهداري ميكنيم....نوش جان

یاداشت دستور تهیه

هرچه شيره مرغوبتر كيفيت حلواي شما بسيار عاليتر خواهد شد

اين دستور يك حلواي خوشمزه و محلي گيلان، از خانم پورسعيد كه من بخاطر نداشتن شيره ملاير جايگزين از شيره انگور محلي خودمون استفاده كردم مزه حلوا امروز منم عالي شد اگر طرفدار حلوا هستيد پيشنهاد ميدم امتحان كنيد

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 888 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد