شیرینی بالدی بال

فصل: 
توسط
Featured Chef عارف داوودی

طرزتهیه شیرینی بالدی بال مواد لازم شیرینی بالدی بال یا شیرینی کاکتوس

تقریبا مشکل
تقریبا گران

شیرینی بالدی بال
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی بالدی بال

  • 3 کیلوگرم آرد سفید قنادی
  • 700 گرم پودر قند الک شده
  • 1600 گرم روغن صاف لادن
  • 10 عدد تخم مرغ
  • 100 گرم شربت
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 200 گرم شیر یاخامه

طرز تهیه

  1. ابتدا روغن صاف را رنده کرده (البته این کار واسه خانمهای خانه دار هست که همزنشون نسبت به همزن کارگاه ضعیف تره وگرنه لازم به رنده کردن نیست) بعد روغن را کاملا با آرد و با دست یا ماشین خمیر گیر مخلوط میکنیم تا حالت خمیری پیدا کند.
  2. بعد پودر قند را اضافه کرده و کاملا با دست مخلوط میکنیم (ورز میریم). در آخر تخم مرغ و وانیل و شیر و شیره را در ظرفی با هم مخلوط و به مواد اضافه میکنیم. و کاملا خمیر را جمع کرده و در صورت چسبناک بودن با آرد خیلی خیلی کم چسبندگی خمیررا میگیریم
  3. خمیراماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تاسفت شود بعداز سفت شدن خمیرراداخل همزن میریزیم تا کمی نرم شودکه واسه کارمون مناسب باشد البته این کاربادست هم امکان پذیر میباشد خمیررانازک باز کرده به قطر نیم سانتی متر و داخل سینی فر پهن میکنیم اگه بخواهیم خمیرمون پف نکنه وصاف تر دربیاد با شونه یا چنگال سوراخ سوراخ میکنیم
  4. داخل فربادرجه 180 قرار میدهیم به مدت 7 دقیقه. لازم نیست کاملا بپزد نیم پز که شد از فر در میاریم وبعد از خنک شدن یک لایه مربا یا کرمفیل یا فروتفیل به سلیقه خود میکشیم ودوباره روش یک لایه دیگه از همون خمیر میندازیم (بهتره رنگ خمیرفرق کنه ) وبا شونه پلاستیکی یا شونه دوباره سوراخ سوراخ میکنیم اینکار باعث میشه هم مغز خمیرخوب بپزه
  5. هم اینکه پف نداشته باشه ودوباره داخل فر قرار میدهیم تاخوب بپزد مدت زمان 20 دقیقه کافیه البته دقت کنین درجه فرها متفاوت هست بعداز پختن وخنک شدن به سلیقه خود برش داده وروکاری میکنیم ومیل مینماییم

یاداشت دستور تهیه

اسم این شیرینی بالدی بال هست بعضیا کاکتوس هم میگن.باهرنوع خمیر مشهدی هم میشه این رازد
واسه روکاریش از انواع شکلاتها وپودر پسته وکنجد ونارگیلهای رنگی وغیره میشه استفاده کرد.
قبل از روکاری با کاتر ویا تیزبر برش دهید وبعدا روکاری کنید.ازژله مغزی واسه روکاری میشه استفاده کرد.
واسه مغز شیرینی مربای البالو بهتره .
برای خوشگل تر شدن میتونین هرکدوم از لایه ها را رنگ متفاوتی بزنین مثلا یک لا سفید ویک لا کاکائو
لایه زیری حتما نیمپز شود درغیر اینصورت سفت میشود وبرشش سخت میشود.
درست یک دهم این دستور واسه خونگیه.نوش جانتان

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 556 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد