مرغ ترش و شیرین پخته در فر

فصل: 
توسط

اشپزی نوشیدنی کوک نت , دستورتهیه و اموزش تهیه در منزل مرغ ترش و شیرین پخته در فر

آسان
تقریبا ارزان

مرغ ترش و شیرین پخته در فر
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 10دقیقه

مواد لازم

برای 5 نفر

  • 900 گرم سینه ی مرغ بدون استخوان
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
  • 3/4 فنجان نشاسته ذرت
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1/4 فنجان روغن کانولا
  • 3 فنجان شکر
  • 4 قاشق غذا خوری سس کچاپ
  • 1/2 فنجان سرکه
  • 1 قاشق غذا خوری سس سویا
  • 1 قاشق غذا خوری نمک سیر

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 325 درجه داغ کنید.

  2. سینه های مرغ را بشویید و با دستمال خشک کنید و به تکه های درشت برش دهید. نمک و فلفل و نشاسته ذرت را در یک کاسه ی کوچک مخلوط کنید. مرغ را در مخلوط فرو کنید تا آغشته شود سپس در تخم مرغ ها فرو کنید.

  3. 4/1 پیمانه روغن را در یک تابه ی بزرگ داغ کنید. مرغ را تا قهوه ای شود اما کاملاً نپزد در تابه سرخ کنید. مرغ را در یک ظرف مخصوص فر چرب شده ی 22 در 32 سانتی متری بریزید.

  4. شکر، سس کچاپ، سرکه، سس سویا و نمک سیر را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. روی سس بریزید و هم بزنید تا به آن آغشته شود. 1 ساعت در فر بپزید. هر 15 دقیقه یکبار مخلوط را هم بزنید.


    ترجمه شده از سايت:julieseatsandtreats.com

    Copyright (c) : julieseatsandtreats.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.


تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: استخدام و کاریابی