شيرينی قيطونی

فصل: 
Featured Chef خانم بخشی

طرزتهیه ومواد لازم شيرينی قيطونی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

شيرينی قيطونی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 25دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

شيرينی قيطونی

  • 220 گرم آرد گندم الك شده
  • 300 گرم پودر شکر
  • 1/8 قاشق چایخوری نمك
  • 300 گرم روغن جامدقنادی
  • 70 گرم آرد نخودچی
  • 110 گرم آرد برنج
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر هل
  • 1/4 پیمانه روغن مایع
  • پودر نارگیل، پودر پسته و خلال بادام براي تزيين
  • 1 1/2 پیمانه گلاب

طرز تهیه

  1. ابتدا آرد گندم و روغن جامد را با همزن برقي زده و خوب با هم مخلوط میکنیم، سپس آرد نخودچی و آرد برنج و پودر هل را به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
  2. بعد از آن پودر شکر و روغن مایع را نيز به آن افزوده و با همدیگر مخلوط میکنیم تا خمیر یکنواختی بدست آید. خمیر بدست آمده را بصورت توپ های کوچک در آورده، سپس آنرا به گلاب آغشته میکنیم
  3.  بعد خمیرهای توپی شکل را درون پودر نارگیل، پودر پسته، خلال بادام می غلطانيم و آنها را درون سيني فر چیده و داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار مي دهيم تا شيريني ها پخته شده و آماده سرو شوند

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 501 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.