گرانولا دانه های پروتئینی و کدو تنبل شیرین

فصل: 

این دستور پخت گرانولا گیاهی و بسیار آسان و سرشار از پروتئین ، فیبر و چربی های سالم و صد البته ترد و دلچسب می باشد . این مواد گرانولا را کمی شیرین کرده و برای صرف در میان وعده ها و صبحانه بسیار مفید است .

خیلی آسان
ارزان

گرانولا دانه های پروتئینی و کدو تنبل شیرین

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد مورد نیاز طبخ :

  • 3 فنجان جو پرک شده
  • 1/2 فنجان آرد گندم
  • 2/3 فنجان کدو تنبل
  • 1/4 فنجان تخم چیا
  • 1/2 فنجان نارگیل رنده شده (شیرین نباشد)
  • 2/3 فنجان غلات و حبوبات گندم سیاه
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین
  • نمک به مقدار لازم
  • 1 فنجان عدس قرمز پخته شده
  • 1/2 فنجان شربت افرا
  • 1/4 فنجان پودر نارگیل شیرین
  • 1/4 فنجان روغن نارگیل مایع

طرز تهیه

  1. فر را بر روی 375 درجه قرار دهید .
     آرد گندم، تخم کدو، تخم چیا، نارگیل، غلات و حبوبات گندم سیاه، پودر نارگیل، دارچین و نمک را در یک کاسه ی بزرگ با هم مخلوط کنید .
    شربت افرا، پودر نارگیل، روغن نارگیل و عدس قرمز را نیز به مخلوط اضافه کنید طوری هم بزنید که کاملا ترکیب شوند .
    یک کاغذ مخصوص پخت آماده کرده و مواد را به طور مساوی در تمام نقاط آن پهن کنید .
    به مدت 8 دقیقه مخلوط را در فر قرار داده و بپزید .
  2. سپس به مدت 8 الی 10 دقیقه اجازه دهید تا گرانولا سرد شود (اینکار باعث می شود تا گرانولا ی شما ترد تر باشد ).گرانولا را به قطعات کوچکتر و برابر تقسیم کنید .
    به مدت 6 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید سپس 5 الی 10 دقیقه آن را بیرون آورده و باز هم مخلوط کنید .
    باز هم گرانولا را حدود 4 الی 5 دقیقه بپزید ، حواستان باشد که گرانولا نسوزد این مرحله برای ترد تر شدن گرانولای شما مناسب است .
    پس از پایان پخت گرانولا را بیرون آورده و اجازه دهید کاملا سرد شود .

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد