شیرینی گیلاسی

گروه: 
فصل: 
توسط

این شیرینی ها خیلی حساس و شکننده هستند و توی دهان آب می شوند اما مثل شیرینی شکری فشرده اند. بهتر است این شیرینی ها را بلافاصله تزئین و سرو کنید نه اینکه برای بعد نگه دارید.

مواد لازم (برای حدود 15 عدد شیرینی)

مشکل
تقریبا گران

شیرینی گیلاسی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 24دقیقه

مواد لازم

برای 7 نفر

  • 1/5 فنجان نشاسته ذرت
  • 2/3 فنجان آرد
  • 3 قاشق غذا خوری آب گیلاس قرمز
  • 1/4 فنجان گیلاس قرمز
  • 450 گرم کره بدون نمک
  • 2 فنجان شکر قنادی

طرز تهیه

  1. در کاسه ی یک مخلوط کن برقی با سر همزن، یا همزن برقی دستی، کره ی نرم شده را 30 ثانیه با سرعت متوسط بزنید.

  2. در یک کاسه ی جداگانه، شکر قنادی، نشاسته ذرت و آرد را با هم الک کنید.

  3. مواد الک شده را به کاسه ی کره اضافه کنید و کمی تا زمانی که مواد مخلوط شوند با سرعت پایین بزنید.

  4. خمیر را بین دو ورقه کاغذ پوستی بزرگ پهن کنید. آن را داخل سینی فر قرار دهید و حداقل یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

  5. خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و با قالب شیرینی یا چاقوی نوک تیز به شکل دلخواه برش دهید. شیرینی ها را داخل سینی فر که با کاغذ پوستی پوشانده اید قرار دهید و آنها را 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شوند. به این روش موقع پخت بهتر شکل خود را حفاظ می کنند.

  6. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت یا 176 درجه سانتی گراد گرم کنید.

  7. شیرینی ها را حدود 10 دقیقه تا زمانی که لبه ی آنها قهوه ای طلایی شود در فر بپزید.

    ترجمه شده از سايت :sweetopia.net
  8. Copyright (c) : sweetopia.net
  9. شیرینی گیلاسی
  10. شیرینی گیلاسیشیرینی گیلاسی

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد