بال مرغ ترش و شیرین

فصل: 
توسط

اشپزي نوشيدني دستورتهيه و اموزش تهيه در منزل بال مرغ ترش و شیرین

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

بال مرغ ترش و شیرین
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

  • 3/4 فنجان عسل
  • 3/4 فنجان فلفل قرمز چهارگوش خرد شده
  • 1/3 فنجان سرکه برنج
  • 1/3 فنجان آب آناناس
  • 3/4 قاشق چای خوری نمک سیر (مخلوط پودر سیر و نمک)
  • 1/2 قاشق چای خوری سس فلفل تند
  • 650 گرم بال مرغ سرخ شده یا در فر بریانی شده

طرز تهیه

  1. عسل، فلفل، سرکه، آب آناناس و ادویه ها را در یک روغن دان کوچک با هم خوب مخلوط کنید.
  2. روی شعله بگذارید و حرارت دهید و هم بزنید تا مخلوط شروع به غلیظ شدن کند.
  3. آن را روی بال مرغ ها داخل ظرف مخصوص فر بریزید.
  4. 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که بال ها به وسیله ی سس براق شده اند در فر با دمای 350 درجه ی فارنهایت بپزید.
    نکته:
    برای اینکه خوراک تندتری داشته باشید از بال مرغ پخته شده با سس بوفالو استفاده کنید.

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد