شیرینی شکری با ملاس

فصل: 

این شیرینی های شکری طعم ملاس و زنجبیل و دارچین را در خود دارند. بیرون آنها برشته است و وسطشان نرم و لطیف است.

خیلی آسان
ارزان

شیرینی شکری با ملاس

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 3/4 پیمانه شورتنینگ (نوعی روغن ترد کننده شیرینی)
  • 3/4 پیمانه کره
  • 2 پیمانه شکر
  • ملاس نصف پیمانه
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 4 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 4 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • شکر اضافی برای روی شیرینی

طرز تهیه

  1. کره و شورتنینگ را در یک تابه روی شعله ملایم آب کنید.
    آرد و جوش شیرین و زنجبیل و دارچین را با هم الک کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و کنار بگذارید.
    شکر و ملاس و مخلوط کره و شورتنینگ را در یک کاسه بزرگ دیگر بریزید و خوب با همزن دستی بزنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب بزنید.
    مخلوط آرد را در دو نوبت به مخلوط شکر اضافه کنید و با سرعت کم بزنید.
  2. حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید و کف دو سینی فر کاغذ روغنی بیندازید.
    خمیر را به شکل گلوله هایی به قطر 4 سانتی متر در بیاورید و در شکر بغلتانید و به فاصله 5 سانتی متر از هم داخل سینی فر بچینید.
    8 تا 10 دقیقه در فر بپزید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :americanheritagecooking.com

Copyright (c) :americanheritagecooking.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد