شیرینی شکری

گروه: 
فصل: 
توسط

این دستور تهیه ی شیرینی شکری کمی با دستورهای معمول آن متفاوت است و از ترکیب چند دستور مختلف به دست آمده تا شیرینی شکری با طعمی تازه داشته باشید. تعداد شیرینی ها به اندازه ی قالب شیرینی و ضخامت خمیر بستگی دارد.
مواد لازم(برای 30 تا 35 عدد شیرینی):


شیرینی شکری
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 30دقیقه

مواد لازم

برای 10 نفر

  • 2 فنجان کره بدون نمک در دمای اتاق
  • 2 فنجان شکر
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 عدد دانه های لوبیای وانیل یا 3 قاشق چایخوری وانیل
  • 5 فنجان آرد
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر(اگر نمی خواهید شیرینی ها تغییر اندازه دهند استفاده نکنید)

طرز تهیه


  1. کره و شکر را در ظرف یک مخلوط کن با سر همزن با سرعت متوسط بزنید و خامه ای کنید. یک دقیقه بزنید تا مخلوط شوند. دیواره های ظرف را با کاردک پلاستیکی بتراشید و دوباره چند ثانیه بزنید.

  2. اگر کره و شکر را بیش از حد بزنید هوای زیادی وارد خمیر می شود. اگر می خواهید شیرینی ها پفکی شوند اشکالی ندارد، به هر حال خمیر موقع پخت خودش پخش می شود. اگر می خواهید شیرینی ها شکل خود را حفظ کنند این کار مناسب نیست.

  3. تخم مرغ ها را آهسته اضافه کنید و بزنید. حداقل یکبار دیواره ی ظرف را بتراشید و دوباره بزنید.

  4. لوبیای وانیل را باز کنید و دانه هایش را جدا کنید. آنها را داخل ظرف مخلوط کن بریزید. به جای آن می توانید عصاره ی وانیل مایع استفاده کنید. کمی هم بزنید.

  5. آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید.

  6. کل مخلوط آرد را به کاسه ی مخلوط کن اضافه کنید. بین لبه ی کاسه و دیواره ی های مخلوط کن حوله بزرگی بیندازید تا آرد پخش نشود. 30 ثانیه با سرعت کم بزنید. حوله را بردارید و بگذارید خمیر مخلوط شود. وقتی خمیر دور سر همزن جمع شد یعنی آماده است. در این مرحله هم نباید خمیر را بیش از حد هم بزنید زیرا گلوتن آرد آزاد می شود و خمیر ممکن است سفت شود.

  7. خمیر را بین دو ورقه کاغذ پوستی بزرگ پهن کنید. آن را داخل سینی فر قرار دهید و حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید.

  8. اگر لازم است خمیر را بیشتر پهن کنید تا نازک تر شود سپس با استفاده از قالب شیرینی، شیرینی ها را برش دهید. آنها را داخل سینی فر که با کاغذ پوستی پوشانده اید بچینید. قسمت های اضافی خمیر را جمع کنید و دوباره پهن کرده، با قالب برش دهید.

  9. سینی را 10 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال بگذارید تا دوباره خنک شود. به این شکل موقع پخت شیرینی ها شکل خود را حفظ می کنند.

  10. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت یا 176 درجه سانتی گراد داغ کنید.

  11. شیرینی ها را 8 تا 10 دقیقه تا زمانی که لبه های آن قهوه ای طلایی شود در فر بپزید. مدت زمان پخت به اندازه ی شیرینی ها بستگی دارد.

  12. بگذارید شیرینی ها خنک شوند و به دمای اتاق برسند سپس آنها را تزئین کنید.
  13. ترجمه شده از سايت :sweetopia.net
  14. Copyright (c) : sweetopia.net

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد