انجیر شکم پر با شربت آب انگور و عسل فلفلی

فصل: 
توسط

اشپزی نوشیدنی دستورتهیه و اموزش تهیه در منزل انجیر شکم پر با شربت آب انگور و عسل فلفلی

آسان
تقریبا ارزان

انجیر شکم پر با شربت آب انگور و عسل فلفلی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 17دقیقه

مواد لازم

برای 5 نفر

  • 2 قاشق غذا خوری عسل
  • 8 عدد انجیر
  • 8 قاشق چای خوری پنیر خامه ای در دمای اتاق
  • 1/3 فنجان آب انگور
  • 5 عدد دانه فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. در یک روغن دان کوچک، آب انگور، عسل و دانه های فلفل را روی شعله کم یا متوسط حرارت دهید.
  2. بگذارید جوش بیاید و به پختن ادامه دهید تا غلظت شربت را پیدا کند.
  3. این مرحله حدوداً 2 دقیقه طول می کشد. مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود. دانه های فلفل را در بیاورید.

  4. ساقه های انجیر ها را جدا کنید. سپس آنها را از عرض برش دهید تا مثل گل باز شوند.
  5. 1 قاشق چایخوری پنیر وسط هر انجیر گل شکل قرار دهید سپس شربت انگور و عسل فلفلی را قطره قطره روی آن بچکانید.

    ترجمه شده از سايت:honey.com

    Copyright (c) :honey.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد