پای توت فرنگی با نان زنجبیلی

فصل: 

آموزش پای توت فرنگی با نان زنجبیلی

خیلی آسان
ارزان

پای توت فرنگی با نان زنجبیلی

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • نان پای زنجبیلی پخته (طرز تهیه در دستور بعدی آمده است)
  • 500 گرم توت فرنگی پاک شده
  • 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1 پیمانه شکر دانه ریز
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • خامه نصف پیمانه پرچرب، زده شده

طرز تهیه

  1. نصف توت فرنگی ها را با چنگال له کنید.
  2. نشاسته ذرت، شکر و آب لیموترش را اضافه کنید و روی شعله ی متوسط بگذارید و در قابلمه را ببندید و گاهی هم بزنید تا شکر حل شود و مخلوط غلیظ شود.
  3. بگذارید خنک شود.
    بقیه ی توت فرنگی ها را نصف کنید و داخل مخلوط خنک شده بریزید.
  4. مخلوط توت فرنگی را داخل نان پای بریزید و در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :americanheritagecooking.com

Copyright (c) :americanheritagecooking.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد