پای توت فرنگی و ریواس

فصل: 

آموزش پای توت فرنگی و ریواس

خیلی آسان
ارزان

پای توت فرنگی و ریواس

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1/5 پیمانه ریواس پوست کنده و خرد شده به شکل تکه های نیم سانتی متری
  • 1/5 پیمانه توت فرنگی پاک شده و خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1/5 پیمانه شکر (سفید دانه ریز)
  • 1 عدد تخم مرغ کمی زده شده
  • 2 عدد خمیر پای بادام یا خمیر معمولی

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت داغ کنید.
  2. یکی از خمیر ها را کف قالب پای پهن کنید و داخل یک سینی فر بگذارید و داخل یخچال قرار دهید.
  3. ریواس و توت فرنگی خرد شده را با نشاسته ذرت مخلوط کنید.
  4. تخم مرغ و شکر را مخلوط کنید سپس به مخلوط میوه ها اضافه کنید.
  5. مخلوط را داخل خمیر پای بریزید. خمیر دوم را روی میوه ها بکشید.
    30 دقیقه در فر بپزید سپس دمای فر را تا 325 درجه فارنهایت پایین بیاورید و آنقدر بپزید تا مخلوط درون پای حباب بزند.
  6. بعد از 15 دقیقه کل پای را با فویل آلومینیومی بپوشانید تا روی آن نسوزد.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :americanheritagecooking.com

Copyright (c) :americanheritagecooking.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد