پای بستنی توت فرنگی و نعنا

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه پای بستنی توت فرنگی و نعنا

خیلی آسان
ارزان

پای بستنی توت فرنگی و نعنا

مواد لازم

برای 4 نفر

برای نان پای:

  • 1/5 پیمانه بیسکویت ساده(مانند بیسکویت پتی بور)
  • 6 قاشق غذاخوری کره
  • 1/4 پیمانه شکر
  • 1 نوک انگشت نمک دریایی

برای مواد داخل پای:

  • 1 پیمانه شیر
  • پیمانه شکر
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل (یا دانه های 1 لوبیای وانیل)
  • 3 پیمانه توت فرنگی یخ زده
  • 1 پیمانه یخ مکعبی

برای روی پای:

  • کیلو توت فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری شکر یا عسل
  • 1 شاخه نعنا ریز خرد شده
  • 1 عدد لیموترش آب گرفته شده
  • 1 نوک انگشت نک دریایی

طرز تهیه

  1. برای نان:
    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. خرده بیسکویت ها، کره، شکر و نمک را داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا مخلوط شوند.
  2. مخلوط را به کف و دیواره های یک قالب پای به قطر 22 سانتی متر فشار دهید.
    12 تا 14 دقیقه تا زمانی که عطر نان بلند شود و لبه های آن طلایی شوند در فر بپزید
  3. آن را روی یک توری فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک شود.
  4. برای مواد داخل پای:
    همه ی مواد را به ترتیب داخل مخلوط کن بریزید و در آن را محکم کنید.اگر از مخلوط کن ویتامیکس استفاده می کنید برنامه ی Frozen Desserts را انتخاب کنید و دستگاه را روشن کنید.
  5. با استفاده از کاردک مواد را به سمت تیغه ها بفرستید و بگذارید دستگاه برنامه را کامل کند.
    مخلوط را داخل یک ظرف محفوظ از هوا بریزید و تا زمانی که می خواهید از آن استفاده کنید داخل فریزر قرار دهید.
  6. 5 تا 10 دقیقه قبل از پر کردن نان پای آن را از فریزر بیرون بیاورید تا نرم شود.
  7. برای مواد روی پای:
  8.  توت فرنگی ها را بشویید و از طول برش دهید. آنها را در یک کاسه بریزید و با باقی مواد مخلوط کنید. حداقل 2 ساعت قبل از استفاده داخل یخچال قرار دهید.
  9. برای سر هم کردن پای:
    نان پای را که سرد شده با مخلوط بستنی مانند نرم شده پر کنید. حداقل نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس توت فرنگی های خیس خورده را روی آن بچینید و سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد