شیرینی کره ی بادام زمینی چسبناک

گروه: 
فصل: 
توسط

با اضافه کردن کره ی بادام زمینی کیک کره ای چسبناک به یک شیرینی نرم و خوشمزه تبدیل می شود.
مواد لازم (برای 48 عدد شیرینی)

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

شیرینی کره ی بادام زمینی چسبناک
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 24دقیقه

مواد لازم

برای 10 نفر

  • 480 گرم پودر کیک
  • 1 فنجان کره بادام زمینی
  • 240 گرم پنیر خامه ای نرم شده
  • 1/2 فنجان کره ی بدون نمک، نرم شده
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
  • 1/2 فنجان شکر پودری

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید.

  2. در یک کاسه ی بزرگ با یک همزن برقی، کره ی بادام زمینی، پنیر خامه ای و کره را بزنید تا پفکی شوند. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند سپس پودر کیک را اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا خمیر چسبناکی تشکیل شود. شکر پودری را در یک کاسه بریزید.

  3. با یک ملاقه ی شیرینی توپ های شیرینی 2.5 سانتی متری درست کنید و داخل شکر پودری بغلتانید تا به آن آغشته شوند.

  4. شیرینی ها را به فاصله ی 2.5 سانتی متر از یک دیگر داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانیده شده قرار دهید و 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا وسط آنها خودش را بگیرد.

  5. بگذارید 1 تا 2 دقیقه در سینی خنک شود سپس روی یک توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند.

  6. وقتی کاملاً خنک شوند روی آنها شکر پودری بپاشید.

    ترجمه شده از سايت :tidymom.net
  7. Copyright (c) : tidymom.net

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد