خورش مرغ شاتوت و زغال اخته

فصل: 
Featured Chef آقای زنجانی

طرزتهیه خورش مرغ شاتوت و زغال اخته مواد لازم خورش مرغ شاتوت و زغال اخته به خانه برمیگردیم خورش مرغ شاتوت و زغال اخته

تقریبا مشکل
تقریبا گران

خورش مرغ شاتوت و زغال اخته
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 3ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

خورش مرغ شاتوت و زغال اخته

  • 1 عدد مرغ متوسط
  • 200 گرم گردو
  • 200 گرم جعفری و نعنا خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق غذاخوری رب انار
  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • 400 گرم شاتوت
  • 400 گرم زغال اخته
  • 1 حبه سیر
  • روغن زیتون- دارچین- نمک- زیره- فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. پيازها را نگيني خرد كرده و با روغن داخل ظرف مورد نظر تفت ميدهيم تل كمي رنگ طلايي بگيرند و بعد تمام ادويه ها را اضافه نماييد و كاملا با هم مخلوط كنيد
  2. سير را ريز خرد كرده و به پياز اضافه كنيد بعد مرغ ها را داخل ظرف أضافه نموده و اجازه دهيد هر طرف مرغ به مدت 5 دقيقه رنگي به خودش بگيرد و مزه دار شود.
  3. سبزي خرد شده و سرخ شده به همراه رب انار، شاتوت، زغال اخته كه از سافي رد كرده و بدون هسته شده را به همراه گردو ساتوري شده و شكر به قابلمه خود اضافه كنيد و پس از دقايقي تفت دادن يك ليوان اب زغال اخته را اضافه كرده و به مدت 2 ساعت اجازه مي دهيم تا خورش ما كاملا جا بيفتد.

یاداشت دستور تهیه

بعد از يك ساعت خورشت را چشيده و ترشي يا شيريني آن را نسبت به ذائقه خود تنظيم كنيد و اگر آب خورشت كم بود يك پيمانه ديگر اضافه كنيد.

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 900 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد