خورش هویج

فصل: 
Featured Chef آقای حسینی

طرزتهیه خورش هویج مواد لازم خورش هویج به خانه برمیگردیم خورش هویج

تقریبا مشکل
تقریبا گران

خورش هویج
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 35دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

خورش هویج

  • 250 گرم هویج
  • 250 گرم گوشت خورشی
  • 150 گرم آلو
  • 2 غذذ گوجه
  • 1 عدد پیاز
  • 1 قاشق غذاخوری زعفران
  • 1 قاشق مرباخوری زردچوبه
  • 1/3 پیمانه لیمو ترش تازه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن کمی

طرز تهیه

  1. پیاز رو سرخ میکنیم و گوشت رو به اون اضافه کرده نمک ووفلفل میزنیم و زردچوبه رو اضافه میکنیم و تف میدیم و آب رو به اون اضافه میکنیم.
  2. هویج رو خرد میکنیم و تف میدیم پوره گوجه رو بهش اضافه میکنیم یا گوجه رو برش میزنیم ووسرخ میکنیم. بعد هویج رو به خورش اضافه می کنیم و در آخر آلو و بعد آبلیمو و خورش رو سرو میکنیم

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving
  • کیلوکالری: 800 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.