کیک گردویی اسفنجی

فصل: 
توسط
Featured Chef مدرن کوکی

طرزتهیه کیک گردویی اسفنجی مواد لازم کیک گردویی اسفنجی تهیه خانگی کیک گردویی اسفنجی

آسان
تقریبا ارزان

کیک گردویی اسفنجی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 10دقیقه

مواد لازم

برای 5 نفر

کیک گردویی اسفنجی

  • 200 گرم آرد سفید
  • 100 گرم پودر گردو
  • 200 گرم شکر
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 100 گرم کره
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

  1. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. همه مواد را اندازه گیری کنید و به دمای محیط برسانید.
    قالب را چرب و آرد پاشی کنید.
  2. کره نرم شده را با شکر بزنید تا رنگ آن روشن و بافت آن پوک شود . زرده ها را از سفیده های تخم مرغ جدا کنید. زرده ها و وانیل را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید. سفیده ها را جداگانه در ظرفی تمیز بزنید تا پف کند و وقتی ظرف را وارونه میکنید از ظرف نریزد.
  3. آرد را همراه بیکینگ پودر الک کنید و پودر گردو را با آرد مخلوط کنید . سپس مخلوط آرد و پودر گردو را به مواد کیک اضافه کنید و با همزن فقط در حد مخلوط شدن مخلوط کنید. در آخر سفیده تخم مرغ فرم گرفته را در دو مرحله به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
  4. مواد کیک را داخل قالب ریخته در فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت حدود سه ربع ساعت یا تا زمانی که بپزد قرار دهید.
  5. برای تزئین میتوانید روی کیک پودر قند الک کنید و با تکه های گردو تزئین کنید.

یاداشت دستور تهیه

گردو را توی آسیاب خوب پودر کنید ولی به روغن نیافته
سفیده های تخم مرغ را به آرامی و با لیسک با مواد مخلوط کنید و زیاد مواد را هم نزنید تا کیک خوب پف کند

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 489 کیلو کالری

نظر

5
شنبه, 20 مرداد 1397
عالی بود مرسی - ساحل

ثبت نظر

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد