پیتزا اسفناج

فصل: 
توسط

طرزتهیه ومواد لازم پیتزا اسفناج

تقریبا مشکل
تقریبا گران

پیتزا اسفناج
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 50دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

خمیر

  • 2/3 پیمانه آب ولرم
  • 3 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
  • 1 قاشق غذاخوری شکر سرخالی
  • 1 قاشق چایخوری پودر بهبود دهنده (من نمیریزم)
  • 1/5 پیمانه آرد سفید یا کمی بیشتر
  • 1 قاشق چایخوری نمک سرخالی

رویه پیتزا

  • 1 پیمانه ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺧﺮﺩﺷﺪﻩ ﻭ ﺍﺑﭙﺰ ﺷﺪﻩ (بعد از اب پز شدن یک پیمانه شود)
  • 1 1/2 پیمانه پنیرپیتزا
  • 1 پیمانه سینه مرغ خام نگینی
  • 50 گرم ﮐﺮﻩ
  • 100 گرم ﺧﺎﻣﻪ صبحانه
  • 100 گرم ﭘﻨﯿﺮ پارمسان
  • 1 حبه سیر رنده شده
  • 1/2 قاشق سوپ خوری جعفری ساطوری (به دلخواه)
  • 1 قاشق سوپ خوری ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﺍﻭﯾﺸﻦ ﻭ ﻧﻤﮏ و فلفل ﺑﻤﯿﺰﺍﻥ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ

رومال

  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری زعفران

طرز تهیه

  1. طرز تهیه خمیر:
    برای تهیه خمیر ابتدا خمیرمایه را با مقداری از آب ولرم و شکر در یک لیوان مخلوط میکنیم و روی آن را میپوشانیم و در جای نسبتا گرم میگذاریم تا خمیر مایه فعال شود و پف کند. 
  2. سپس در کاسه ای، مابقی آب ولرم و نمک و دو قاشق از روغن (و بهبود دهنده) را مخلوط میکنیم. خمیر مایه فعال شده را به آن اضافه میکنیم و بلافاصله بدون بهم زدن، مقداری از ارد را روی آن میریزیم و بهم میزنیم. مابقی آرد را کم کم اضافه میکنیم و خمیر را ورز میدهیم.
  3. در این زمان یک قاشق باقیمانده روغن را نیز اضافه میکنیم. این روغن باعث میشود که خمیر نیاز به اضافه کردن ارد بیشتر نداشته باشد. اما اگر با این حال خیلی چسبناک بود، کمی ارد به آن اضافه کنید. یه مقدار از چسبناکی خمیر هم حین ورز دادن کم میشود.
  4. به جای ورز دادن میتوانیم حدود صد بار خمیر را بلند کنیم و توی ظرف بکوبیم. کاسه بزرگی را کامل چرب میکنیم و خمیر را در آن یک دور میچرخانیم. روی ظرف را با سلفون یا پارچه میپوشانیم و به آن حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه در جای نسبتا گرم استراحت میدهیم تا ور آید و حجمش دو برابر شود. 
  5. زمانی خمیرمان آماده است که اگر انگشت را در آن فرو کنیم، به حالت اول برنگردد. 
    در فاصله اماده شدن خمیر، مواد پیتزا را اماده میکنیم. ابتدا ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ مناسبی ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ. ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺮﻩ ﺫﻭﺏ ﺷﺪ ﺧﺎﻣﻪ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﻗﺘﯽ ﺧﺎﻣﻪ ﺑﺠﻮﺵ ﺍﻣﺪ، 3 دقیقه بعد سیر رنده شده و ﭘﻨﯿﺮ ﭘﺎﺭﻣﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ و خوب ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﮐﻢ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺗﻪ ﻧﮕﯿﺮﺩ. مواد سریع سفت و جمع میشود. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ یکی دو ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﺩﺭﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ کمی ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﺳﺲ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ. از حرارت که افتاد، ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺭﺍ ﺑﻬﻤﺮﺍﻩ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ و ﺍﻭﯾﺸﻦ با آن ﻣﺨﻠﻮﻁ میکنیم. 
  6. سینه مرغ خام نگینی را با کمی کره و پودر زعفران و نمک و فلفل سیاه تفت دهید تا آبش کشیده شود و بپزد. 
  7. بعد از آماده شدن خمیر، پف آن را با مشت میخوابانیم. سینی یا قالب را چرب میکنیم و خمیر را در آن پهن میکنیم. این خمیر برای دو عدد پیتزا با قطر 22 سانت مناسب است. روی خمیر را سس گوجه خانگی یا هر سس دلخواه بمالید. مقداری از خمیر رو به اندازه گردوهای کوچک در دست صاف کنید و کمی پنیر پیتزا وسط آنها بگذارید و مثل بقچه آنها را ببنید و توی دست گرد کنید. این خمیرهای دایره ای را دور تا دور خمیر پیتزا بچینید. 
  8. کمی پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و سپس مخلوط اسفناج را روی خمیر و در میان توپکهای خمیری بریزید. ﺭﻭﯼ ﺍﻥ ﻧﯿﻤﯽ ﺍﺯ ﭘﻨﯿﺮﭘﯿﺘﺰﺍﯼ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺳﭙﺲ مخلوط ﻣﺮﻍ را بریزید ﻭ ﺩﺭ ﭘﺎﯾﺎﻥ، ﺑﺎﻗﯽ ﭘﻨﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺭﺍ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﮐﻤﯽ ﻓﻠﻔﻞ ﺭﻭﯼ ﺍﻥ ﺑﭙﺎﺷﯿﺪ. ﺭﻭﯼ توپکهای ﺧﻤﯿﺮی ﺭﺍ ﺑﺎ مخلوط یک عدد ﺯﺭﺩﻩ تخم مرغ و کمی زعفران دم شده ﺭﻭﻣﺎﻝ ﺑﺰﻧﯿﺪ. 
  9. قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت قرار میدهیم تا ته خمیر برشته شود. در انتها در صورت دلخواه کمی گریل را میزنیم تا روی پنیر نیز کمی طلایی شود. نوش جان

یاداشت دستور تهیه

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد